Selecteer een pagina

De kracht achter uw succes

De vindbaarheid van uw bedrijf, product of dienst is enorm belangrijk.

Wanneer klanten zoeken via de bekende zoekmachines, via advertenties in google, uw nieuwsbrief of via social media, is het op alle fronten belangrijk dat de juiste informatie bij de juiste personen komt en daarnaast nog op op het mooiste presenteerblaadje.

 

De websites van Bloem Creative Webdesign zijn uitgerust met een aantal plug-ins om de vindbaarheid van uw website te optimaliseren.
Daarnaast is het eenvoudig om uw content direct te delen via Facebook, Google+, LinkedIn, Twitter en alle andere social media.

Content optimalisatie

Het vergroten van uw vindbaarheid is een uitdaging. Uw content is per definitie het belangrijkste, ook aan de achterkant is het belangrijk dat uw content verzorgd is.

Bedenk voor elke pagina die u heeft 4 verschillende, gerelateerde steekwoorden waarop potentiële klanten zouden kunnen zoeken.

Zorg ervoor dat de steekwoorden in de volgende elementen terug komen:

  • Titel van de pagina
  • De URL van de pagina
  • De kop en de sub kop (Heading 1 en Heading 2)
  • De eerst volgende alinea

Social Media

Om uw content breed te kunnen dragen is het van belang dat uw (potentiële) klanten u kunnen vinden op de sociale media kanalen die bij u en uw klanten aansluit ( hierover binnenkort meer).

Door uw sociale media accounts te koppelen aan uw website hoeft u alleen maar een bericht te plaatsen op uw website en deze wordt vervolgens automatisch verstuurd vanaf de ingestelde sociale media kanalen.

Op deze manier verschijnen er weer meerdere links naar uw website die gerelateerd zijn.

De techniek

De techniek achter uw website speelt vanzelfsprekend een belangrijke rol.

Ook voor de SEO is dit belangrijk want Google scant ook uw code. Google wil immers relevante én goede zoek resultaten weergeven.

Hieronder staan een aantal optimalisaties die belangrijk zijn voor nette code.

  • Zorg voor schone url’s bijvoorbeeld: uwdomein.nl/over-ons inplaats van uwdomein.nl/about.php/ID=23/svjyst437621.
  • Zorg voor ALT teksten bij uw afbeeldingen.
  • Zorg ervoor dat u CSS klasse kunt verwerken in uw teksten, bijvoorbeeld H1,H2 Headings.
  • Zorg voor een duidelijke mappen structuur van uw website; welke belangrijk zijn voor Google kunt u aangeven in het Robots.txt file.
Share This