Selecteer een pagina

Hallo!

Het is alweer veel te lang geleden dat er een nieuws bericht is verschenen op de site mijn oprechte excuses daarvoor..
Een belangrijke reden hiervoor is de toenemende drukte wat natuurlijk goed is en zeker als het gaat om eigen werk. Veel mensen die mij kennen zullen weten dat Bloem Creative Webdesign niet het enige is wat ik doe. Naast een fulltime job bij Lichtpunt heb ik mijn eigen bedrijf in grafische vormgeving en webdesign.

Afgelopen periode is er veel gebeurt, veel mooie webdesign projecten mogen afronden en fantastische grafische ontwerpen gecreëerd.

Er komt straks een wens uit en dat is het volledig kunnen storten op dit werkgebied. Of te wel ruimte genereren om nog meer leuke projecten te mogen doen.

Ik kan officieel mededelen dat ik vanaf 1 november 2016 dit dan ook fulltime ga doen. En daar heb ik zin in! Er staan naast dit spannende moment nog een paar mooie dingen op stapel die ik jullie binnenkort zal mededelen.

Vanaf 1 november zijn mijn werkzaamheden binnen Lichtpunt overgedragen en sta ik klaar voor jouw nieuwe project.

De communicatie zal aanzienlijk verbeteren dit hoeft nu niet meer in de avond en nachtelijke uurtjes maar gewoon binnen de normale kantoortijden.

Ik wil je in ieder geval bedanken dat je de tijd hebt genomen om deze blog te lezen.

Tot snel!
Sander Bloem

Share This