Selecteer een pagina

Plan uw ideeën en realiseer ze

Kent u dat, die buien met enorm veel energie en vol goede ideeën over wat te doen en dan vooral hoe? Fantastisch ik houdt er van. “Brainwaves” worden ze genoemd en het kunnen overal en altijd opkomen, echter doen we er te weinig mee. Door deze ideeën op te schrijven, ze eens terug lezen vervolgens weer aanpassen en dus eigenlijk een plan maken met het huidige idee, ontstaat er zowaar actie. De tip in deze Quote is dus het opschrijven van uw brainwaves. Ik ben voor.

Ook deze blog was zo’n idee, maak quote’s en post deze op de website en sociale media. Na dit idee nog eens terug gelezen te lezen hebben, kwamen er gelijk meer ideeën. Namelijk, laten we dit wekelijks doen en als we dan toch content aan het maken zijn laten we dit dan gelijk categoriseren in de volgende categorieën:

  • Quote’s
  • Tips
  • Conversatie starters
  • Dilemma’s

 

Overigens moet ik even wat vertellen over de foto die gebuikt is. Deze foto is gemaakt door Vincent Lublink van Drag en Drop luchtfotografie en video. Ik mag deze foto gebruiken en het idee was dan ook om hem goed in te zetten. Een eerste quote met een aankondiging voor vele quote’s en blogs die volgen. Ik zeg goed plan. Naast deze mooi foto ontstaat er een mooie samenwerking met Vincent. Een kleine tip van de sluier… 360º , binnenkort meer!

Plan uw ideeën en maak deze waar.
Share This