Selecteer een pagina

Website onderhoud is een vak apart en onderscheid zich in een aantal belangrijke factoren:

Updates

– Beveiliging

– SEO

– Headers

– Reacties

– Sociale media

Bovenstaande factoren zijn de belangrijkste die up-to-date moeten blijven. Daarnaast verhoogt en vergroot het uw vindbaarheid, betrokkenheid en branding.

Updates

Wanneer uw website gemaakt is met WordPress, kunt u allerlei zaken updaten om het voor eventuele hackers zo moeilijk mogelijk te maken uw website te hacken. Denk hierbij aan plugins, thema’s en de “core”, het hart van uw website. Namelijk, hoe meer verouderde onderdelen, hoe groter de mogelijkheid bestaat dat uw website gehackt kan worden.

Beveiliging

Ook de beveiliging behoeft regelmatig updates en aanpassingen om ervoor te zorgen dat uw website goed beveiligd is tegen de laatste dreigingen.

SEO

Om een goede ranking te krijgen in zoekmachines als bijvoorbeeld Google, is het van belang te monitoren waarop  u gevonden wordt en daar waar nodig aanpassingen gemaakt worden, om de vindbaarheid te vergrooten.

Headers

Door met regelmaat de header aan te passen van uw website,  zien uw klanten dat er vollop beweging is binnen uw bedrijf. Hiermee zorgt u dat potentiële klanten geïnteresseerd blijven en terugkomen op uw website.

Reacties

Als u blogt op uw website is het van belang om reacties bij te houden en hierop te reageren, hiermee versterkt u de band met uw klanten. Daarnaast, wanneer klanten merken dat er adequaat en vlot gereageerd wordt op vragen, levert dit weer een positieve impressie op.

Sociale media

Als u sociale media gebruikt voor uw bedrijf is het zeer belangrijk om actief hiermee bezig te zijn. Verander regelmatig de omslagfoto en post interessante en relevante updates. Dit vergroot daarnaast uw bereik op het moment dat uw klanten dit gaan delen of leuk vinden, ook voelen uw klanten zich hierdoor meer betrokken bij wat er gaande is binnen uw bedrijf

Tot slot

Onderhoud van uw website en sociale media vergen veel tijd en precisie maar, zoals u hierboven heeft kunnen lezen, is het van belang voor uw bedrijf.

Alle factoren tezamen zorgen ervoor dat uw website veilig en betrouwbaar is. Daarnaast vergroot dit het succes van uw bedrijf.

Met het onderhoudspakket neem ik al deze belangrijke maar tijdrovende zaken van u over. Klik hier wanneer u meer informatie wenst over de onderhoudspakketten of reageer op dit bericht wanneer uw vragen heeft.

Share This