Selecteer een pagina

Hieronder een aantal seo tips om er voor te zorgen dat uw website, sociale media en nieuwsbrieven goed bezocht worden.

Update uw content regelmatig

Het is belangrijk om uw content regelmatig te updaten, schrijf nieuwe berichten en kijk of uw pagina’s nog actueel zijn.
Hierdoor lezen uw klanten altijd relevante onderwerpen, onderwerpen die hen interesseren en kan het uw klanten helpen een succes te maken van hen bedrijf.

Daarnaast is het belangrijk voor Goolge op deze manier ziet Google dat uw site actief is en dat deze relevanter is dan website waar niks gebeurt.

Wees Sociaal

Tevens is het belangrijk om actief te zijn op sociale media.
Hier mee maakt u de klanten bewust van het feit dat er vernieuwingen zijn en dat u uw klanten de beste informatie wilt geven.

Het helpt ook als uw sociale media accounts genoeg content bevat zodat uw klanten deze content kan delen zodat u een groter publiek kunt bereiken.

Zorg er in ieder geval voor dat als u iets post op sociale media dat daar niet het hele artikel op staat, daarmee loodst u uw klanten naar uw website waar wellicht nog meer relevante onderwerpen staan die hen interesseert.

Google SEO

Google moet makkelijk kunnen begrijpen wat voor content uw deelt of wat voor content u heeft, het is daarom dus belangrijk om ervoor te zorgen dat de juiste zoekwoorden en omschrijvingen verwekt zijn in uw berichten en/of pagina’s.

Probeer verschillende zoekwoorden en analyseer welke het beste werken voor u zodat er het meeste uitgehaald kan worden.

Realiseer links in uw artikel

Zorg er ook voor dat er links zijn verwerkt in uw content.
Zowel interne als externe links die uw content kunnen ondersteunen.

Wees Constant

Als u er zeker van wilt zijn dat uw klanten terug komen op uw website, sociale media en nieuwsbrief moet u er voor zorgen dat u regelmatig wat publiceert.
Op deze manier worden de mensen constant getriggerd om uw content te blijven lezen.

Zorg dat uw adres zichtbaar is

Naast al deze tips is het belangrijk om uw contact gegevens zichtbaar te maken zodat uw klanten u eenvoudig kunnen bereiken.

Share This